BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

IVÁNCSA

A takaros ház gyors létrejöttét segítette, hogy a Megrendelő elképzeléseit megismerve a Tervező-Kivitelező könnyen az igényekre tudott hangolódni, így a tervek rekordgyorsasággal születhettek meg, amelyet csupán három hónapnyi kivitelezés a kulcsrakész szintig. Az épület egyszerű formavilágú, ugyanakkor a tető finom játéka izgalmas tömeget eredményez a fedett teraszos háznak, ügyelve, hogy sehol se legyen feleslegesen nagy belmagasság. A külső tradícionális megjelenést a beltérben a modern váltja fel. A fiatal, gyermekes pár nívós stílusérzékét mutatja a faszerkezettel összhangban lévő belső enteriőr, amelyet a látszó tetőszerkezet viszonterősít.

Referenciák

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK