BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

PILISCSABA

Ritka pillanatok egyike: A Megrendelő maga az építész! Impozáns és egyedi megjelenésű megjelenésű ház zöldtetővel a nappali felett, amely ideális otthon egy család számára. A beltérben látványosak az íves ragasztott tartók és látszó tetőszerkezet. A többszintes gerendavázas épületeink jellemzője, hogy a földszinten a fafödém megjelenik láthatóan. A tartószerkezet szintén ragasztott kivitelben készült amely évek múltán is repedésmentességet biztosít. A homlokzat bontott téglával kitöltött. Az épület melletti gépkocsitároló szintén fachwerk technológiával készült.

Referenciák

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK