BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

Polikarbonát lemezek

Profillemezek

A guttagliss profillemezek és hullámlemezek különböző formában, színben és anyagban kaphatóak. Minden egyéni igénynek megfelelő optikájú, tartósságú és felhasználású terméket kínálunk.

Profillemezek 

Légkamrás lemezek

A guttagliss légkamrás lemez két különböző kivitelben kapható. Az egyszerűbb PVC verzió vízszintes fektetésnél nem vízzáró, ezért nem használható tetőfedésre. A guttagliss easy click paneleknél a nútféderes kötés vízszintes fektetésnél is biztosítja a vízzárást, ezen kívül a felület tartósan UV- védett. Így a guttagliss easy click polikarbonát panelek tetőfedésre is használhatók.

Légkamrás lemezek

 

Légkamrás panelek

fektetésnél nem vízzáró, ezért nem használható tetőfedésre. A guttagliss easy click paneleknél a nútféderes kötés vízszintes fektetésnél is biztosítja a vízzárást, ezen kívül a felület tartósan UV- védett. Így a guttagliss easy click polikarbonát panelek tetőfedésre is használhatók.

Légkamrás panelek

 

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK