BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

Csarnoképítés

Cégünk egyik kiemeltő profilja a csarnoképítés. Nem csak kiemelkedő tudású szakemberek mind fizikai létszámban,mind szellemiben, de mivel Cégünk ragasztott fa gyártással is foglalkozik, így könnyen elérhető az Ön által elvárt alacsony árszint magas minőség mellett.

Cégünk autószalonok, gyártó-, ipari-csarnokok, raktárcsarnokok, újrahasznosító üzemek, sportcsarnokok építését is vállalja. Ezek között számos referenciánk is megtalálható. tekintse meg menüpontunkban!

Sok éves tapasztalatra tettünk szert a csarnoképítésben, így amennyiben csak az organizációban, építésirányításban, állványozásban tudunk a szolgálatára lenni, abban az esetben is keresse fel Cégünk képviselőjét!

A csarnoképítés kivitelezését precízen és gyorsan hajtjuk végre, majd a kész állapotú csarnokot akár kulcsrakészen vagy csak szerkezetkészen adjuk át önnek.

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK