BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

SOLYMÁR

Az igényes családi ház külső megjelenésénél csupán a beltér szebb. A részben kétszintes, mindkét szinten fedett terasszal rendelkező épülethez a gépkocsibeálló az utcafronton kapcsolódik. Az épület a földszinti homlokzat téglakitöltésű, az emeleti hágatott faburkolatú. A nagyméretű nappali sarkaiból induló ragasztott, íves fatartók a helyiség ékkövei. A nappaliban jól érzékelhető a szabadon választható anyaghasználat, hiszen megjelenik a hagyományos festett felület, a faburkolat és a kőburkolat is. Többszintes épület révén a földszinten a fafödém megjelenik, tovább növelve a faanyag használatából adódó természetközeli életmódot.

Referenciák

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK