BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

Tervezés

Cégünk büszke rá, hogy ügyfeleinek, érdeklődőinek a legjobb szolgáltatást nyújtja. A Bélik és Társa Kft. tervezése során új fogalmat nyer a tervező és az Építész közötti párbeszéd. A tervezés során maximálisan alkalmazkodunk a különleges megrendelői igényekhez, elképzelésekhez figyelembe véve a műszaki paramétereket, telekadottságokat, építési szabályozásokat. A folyamat során rendkívül intenzív és professzionális konzultáció zajlik, amelyet a tökéletesen szervezett kivitelezés követ.

A tervezés során heti legalább két alkalommal legalább konztultációs lehetőséget biztosítunk, így az Ön döntéseinek sebessége határozzák meg a tervezés ütemét.

Ezen mérnöki tevékenységünk külön tervezői szerződés keretében történik, így a megrendelőnek nagy kötelezettség nélkül, meghagyva neki a lehetőséget, hogy amennyiben mégsem Cégünk építési rendszerében kivitelez, abban az esetben Cégünk a megadott műszaki paraméterekkel, építési rendszerrel készíti el a megrendelt építési dokumentációt.

A tervezés során már a vázlattervi szintnél Cégünk részletes árajánlatot készít, amely csupán akkor változik, amennyiben a ház is. Így a tervezés alatt folyamatos árkontroll van. A gyors és költséghatékony folyamathoz javasoljuk, hogy ezen munkát velünk végezze a Tisztelt Megrendelő, de ugyanakkor természetesen amennyiben saját építészmérnököt bízna meg arra is a legnagyobb mértékben nyitottak vagyunk. Utóbbi esetben rendszeres konzultációt és térítésmentes tervfelügyeletet biztosítunk.
 

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK