BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

Energiakoncepció

Fachwerk épületeink korunk energetikai és hőtechnikai elvárásának a legmagasabb szinten felelnek meg, amelyet a házak kiváló hőszigetelésével támogatunk meg. Épületeink a kivitelezés végeztével minimum „A” jelű energetikai minősítést kaptak és az „A+” vagy „A++” minőség elérése csupán minimális felárat jelent vagy igény esetén passzív/aktívház építése is egyszerűen megoldható ezen műszaki háttér segítségével.
 
A jelenlegi előírásoknak megfelelően lakóépületek esetében külső falazatban 25cm, tetőben 30cm, padlóban 15cm hőszigetelést alkalmazunk.
 
Az alapvető hőtechnikai értékek a következőek:
 
 

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK