BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek, prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Letöltés (72265 Kb)
Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)

Bélik ácsszerkezetek

Letöltés (53710 Kb)
Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!

Gerendavázas Fachwerk Házak

Letöltés (41970 Kb)
Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.

Típusterv 2013

Letöltés (3695 Kb)
Tekintsék meg 2013 legújabb típusterveit. 9 ház modern és 9 a tradícionális stílusban. Keresse meg méretben, műszaki tartalomban elképzeléséhez, elvárásaihoz legjobban illeszkedő leendő otthonát!

Gerendaház magazin - Idill a vadonban

Letöltés (1964 Kb)

Gerendaház magazin 2014 december

Letöltés (5454 Kb)

Bélik-házak prospektus

Letöltés (889 Kb)
MEGÉPÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁT.A FAVÁZAS-HÁZ különböző formái mai napig elterjedtek minden földrészen. A hidegebb Norvégiában elterjedt volt a boronafalas vázkitöltés, míg Közép-Európa a sárral tapasztott veszszőfonatot használta. A XVI. Század közepétől jobbára a téglából készültek a vázkitöltések.

Gerendaházak - Fészekrakás fachwerk házban

Letöltés (1003 Kb)
Az otthonteremtés az egyik legnagyobb feladat az ember életében. Nagy a tét és jó döntéseket kell hozni, hiszen mindez hosszú távon határozza meg a sorsunkat. Egy fiatal értelmiségi házaspár úgy látta a fachwerkház lesz a legideálisabb a családjuk számára.

Gerendaházak magazin Vidám, modern, fiatalos

Letöltés (798 Kb)
Kartal, egy tiszta, rendezett kis község ahol a lakónak az az érzése, hogy az itt lakók igényesek a környezetükre, szeretnek szépen élni. Ennek ellenére is kitűnik a szép házak sorából egy újonnan épült takaros kis fachwerk.

Gerendaházak - Egyszerre modern és tradícionális

Letöltés (866 Kb)
Ha három házat építhettem volna, akkor az egyik egy szép parasztház, a másik egy gerendaház lett volna, a harmadik, pedig egy fachwerk. Ha ezeket mind „egybegyúrnánk”, akkor szerintem az eredmény az lenne, mint amilyennek a mostani házunkat sikerült kialakítani – magyarázza nevetve a fiatal házigazda, miközben körbevezet bennünket nem mindennapi hangulatú, különlegesen szép otthonukban.

Gerendaházak 2010 augusztus - szeptember Stílusos otthon

Letöltés (844 Kb)
Anett és Bence, egy fiatal házaspár a Gerendaházak magazint lapozgatva csodálkozott rá elõször a különleges, jellegzetes arculatú Bélik fachwerk házakra. – Szerelem volt elsõ látásra – emlékszik vissza Anett.

Gerendaházak 2008 December-Január 6.szám

Letöltés (1607 Kb)
Természetesen fachwerk. A szép természeti környezet többnyire adott azok számára, akik Solymáron építkeznek, de hogy a természet az otthonba is beköltözzön, ahhoz egy gyönyörű fachwerkház az egyik legkézenfekvõbb megoldás.

Gerendaházak 2010 január-február Álomház színesben

Letöltés (1103 Kb)
Van úgy, hogy beérnénk kevesebbel is, de valamiért mégiscsak a legjobbat kapjuk. Így volt egy fiatal család életében is akik csupán egy megfelelő otthonról álmodoztak, de álmaikat magasan felülmúlta a valóság.

3. Ház Elsőre 2008.október-november

Letöltés (1399 Kb)
A favázas ház különböző formái mai napig elterjedtek minden földrészen.

3. Ház Elsőre 2008.december-2009.január

Letöltés (784 Kb)
Barátságos és funkcionális

Gerendaházak - Barangolás Magyarország fachwerk házai között

Letöltés (513 Kb)
Magyarországon fellelhető igényes, impozáns fachwerk házakból gyűjtemény.

Piliscsaba ikerházprospektus

Letöltés (231 Kb)
Álomotthonok ikerházakban.

Gerendaházak Készház Különszám 2004 II. évf 4.szám

Letöltés (1435 Kb)
Valljuk be, ritka az a tervező aki évek múltán is visszamegy...

Ház elsőre 2008 október - november

Letöltés (1399 Kb)
A favázas házak különböző formái mai napig elterjedtek minden földrészen. Érdekességük, hogy sok helyen egymástól teljesen függetlenül alakultak ki anélkül, hogy egymással kapcsolatba kerültek volna vagy hatottak volna egymásra.

Gerendaházak Magyarok és fachwerk

Letöltés (4648 Kb)
vajon miért van az, hogy itt, gyönyörű fachwerk házakkal teli Európa szívében, kis hazánkban olyannyira kevés olyannyira kevés található ezekből a meseszép favázas épületekből.

Könnyűszerkezetes Otthonok 2006 I.évf 2.szám

Letöltés (873 Kb)
Mi is az a gerendavázas ház? A különböző építési módok kialakulását az éghajlati körülmények, a fellelhető építési anyagok, a technikai, építőipari fejlődés és a ráfordítás pénz együttes eredményének nevezhetjük.

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK